Of jouw jaar slaagt, 
hangt voor 80% af van (jouw) energie! 
 


Prijs: 24 euro
Start:
21 december
Midwinter

De heilige & magische ijsnachten-challenge. 

Vanaf midwinter gaat de natuur op rust.  Het is hét moment waarop wij toegang krijgen tot ongelofelijke energie. 
Als jij je jaar ECHT energetisch afgestemd wilt afsluiten en het nieuwe jaar energetisch ingetuned wilt starten, is DIT de challenge waar jij bij moet zijn. 
Of je nu ondernemer bent of particulier: deze inzichten wil je niet missen.  

Dus, ben jij klaar om 2023 af te sluiten, obstakels achter te laten en intenties te zetten voor 2024? Wil jij het donker en het licht van dit jaar integreren en zo de volledige reis benutten in het nieuwe energetische jaar? 
Dit is dé manier om je nu al volledig af te stemmen op het nieuwe jaar en alvast energetisch aan de slag te gaan. 
Maak je gereed voor verbazingwekkende inzichten die je zullen inspireren.

Je krijgt elke dag een mail met daarin een video of een tool en meer uitleg over de dagenergie en hoe je deze energie ten volle benut! 
Enjoy the ride en snoep vollebak van de mooie energetische inzichten die jou helemaal voorbereiden op een magisch 2024, een drakenjaar!! 
I see you on the inside?!!

With love
Lies 

Ontmoet Lies

Als we mekaar nog niet kennen, ik help mannen, vrouwen, ondernemers en CEO's zichzelf Un-folden zodat zij zichzelf (her)ontdekken. Het leven kunnen leiden die zij ECHT, diep vanbinnen, willen leiden.  
En vanuit hun persoonlijke kracht en zuivere energie zonder belemmerende persoonlijke thema's en verstrikkingen hun onderneming als echte leiders naar een volgende level brengen.  

 Start met Un-folden!
Dit vertellen klanten