De eerste editie van het ShadowLight e-Festival was magisch
Bekijk hier de replays
Ben je klaar voor de 2e editie? 


Replays beschikbaar tot 03 maart 2024 om 12u.

Hallo,
Ik ben Lies Janssens, founder van Un-fold en organiseerde dit magisch e-festival Shadow-light.  

ShadowLight. Dat is een woord dat volledig omschrijft wie ik ben en wat mijn zielsmissie is.  Ik liep jarenlang weg van mijn schaduwkanten en hierdoor kon mijn licht niet schijnen.  
In mijn eigen proces besefte ik dat licht geboren wordt uit het donker en het donker uit het licht.  Het is als jin & yang.  Ik begeleid vrouwen om de trap te nemen naar de kern diep in zichzelf.  Samen lopen we door alle schaduw- en lichtdelen van hen, waardoor ze beide kanten integreren in zichzelf en zo diepgaand kunnen leven vanuit hun mooie kern.  
Je gaat van leven vanuit jouw pijn en blokkades naar telkens opnieuw kunnen kiezen voor wat jij zelf echt wilt.  Je laat je niet langer klein houden door schaduwkanten en (generatielange) familiepatronen, door gekwetste kindsdelen.  Je neemt eindelijk de beslissingen die je echt wilt vanuit jouw diepe, vrouwelijke kracht.  Ik neem je mee op een reis waarin de wereld vanuit een heel andere energie zien.  
De twee workshops die ik gaf zijn hierop een kleine inleiding.  

Live-Workshop intuïtief leven, replay: 
Live-Workshop tekens en spiegels begrijpen, replay: 

Ben jij klaar om door te pakken en aan de slag te gaan met jouw volgende laag in intuïtief leven: 

Gratis leren intuïtieve keuzes maken: https://un-fold.be/gratis

Veel liefs
Lies
Tijdens deze lezing neemt Geert Kimpen je mee op zijn reis bij het tot stand komen van dit boek dat hem tot het uiterste uitdaagde in zijn man-zijn en schrijverschap. Hoe hij ontdekte dat precies die reflexen die ervoor zorgden dat niet alleen Maria Magdalena maar ook hetvrouwelijke in het algemeen, duizenden jaren lang onderdrukt werden, ook in hemzelf zaten.
Hoe hij moest leren zich over te geven en te buigen voor het vrouwelijke.

Met natuurlijk ook een stem door het vrouwelijke zélf van Michelle Shanti, die afstemt op een boodschap van Maria Magdalena en dan het publiek meeneemt op een inspirerende meditatie-reis, zoals alleen Michelle dat kan.
LIVE Workshop: Ik, Maria Magdalena
Replay:
Bert Cools is een stille, ingetogen, gedreven levensleraar.  Hij begeleidt jou naar meer inzicht in jezelf en het leven op een vernieuwende manier, vanuit een bredere visie op mens-zijn in al zijn aspecten: lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel.
Bert nodigt je uit naar een grotere bewustwording van de universele levensprocessen die het leven sturen zodat je deze als leidraad kan gebruiken om keuzes te maken en daadwerkelijk nieuwe stappen te zetten.
Hij reikt je op een boeiende manier informatie aan die herkenbaar en onmiddellijk toepasbaar is in je dagelijks leven. Hij nodigt je uit om verbinding te maken met de leraar en de heler in jezelf…
Tijdens dit e-festival belicht ik een vernieuwende manier om naar gezondheid en ziekte te kijken.  Een manier die al lange tijd in de schaduw van de maatschappij gezet is en die het licht mag zien.  
Deze inzichten kan je niet NIET MEER herinneren.  Jouw zicht op gezondheid en ziekte zal helemaal veranderen.  
Live-Workshop: De zin van ziek zijn, replay:

Gratis inspiratie: https://www.bertcools.be/
Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als één van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf - de grondlegger van het Systemisch Werk - heeft Hylke zijn werk de laatste 25 jaar doorontwikkeld. Met het Intuïtief Systemisch Coachen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten, een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie.

Video workshop ondersteund door opsteller en soulleader Lies Janssens

Lies, organisator ShadowLight e-festival en Liesbet Aerts hebben nodigde Hylke Bonnema uit in België op 23 & 24 maart in België?
Wil jij 2 dagen live aan het werk met intuïtief opstelllingen samen met Hylke? 
www.un-fold.be/Hylke
Als manifestatiecoach leer ik jou hoe je al je kleine en grote dromen kan realiseren (manifesteren), zowel privé als in je onderneming.
Ik wil graag dat je weet dat je een machtige creator bent en dat je altijd de vrijheid en het vermogen hebt om jouw realiteit zèlf vorm te geven door de wet van aantrekking bewust toe te passen.
De wet van aantrekking is een natuurwet die zegt dat al je gedachten en gevoelens een specifieke frequentie uitzenden, net zoals een radio, en dat je terugkrijgt of aantrekt wat overeenstemt met de frequentie die je uitzendt, onder de vorm van gebeurtenissen, dingen en mensen die in je leven komen.
Op zich is dit principe redelijk eenvoudig, maar ... er zijn tientallen punten waar je op dient te letten om je hartsverlangens bewust en met succes te kunnen manifesteren!
Tijdens mijn bijna 20 jaar ervaring en research in deze materie heb ik een heleboel bijzondere creatiesleutels ontdekt die je niet zomaar overal vindt, en die het veel gemakkelijker maken om met weinig moeite je dromen te realiseren.
Die creatiesleutels deel ik graag met jou.
Live-Workshop: creatiesleutel, replay:

Cadeau van Rita voor jou:

Ont-moeten.  Dat is het woord die enorm resoneert in heel mijn systeem. Jezelf terug ontmoeten en je laten leiden door flow, waardoor je jezelf ont-moet.  Het moment dat ik dit realiseerde voelde dit als thuiskomen. Thuiskomen in mezelf.  Ik ondersteun vrouwen in het ont-moeten van zichzelf en in het ont-moeten in de dagdagelijks ratrace.  
Zelf ont-moet ik mezelf in mijn creatieve kunsten, zoals gedichten en verhalen schrijven, schilderen.  
Live-Workshop: Goud van jouw ziel in elk zaadje, 

Luister naar deze playlist: Spotfy Playlist e-festival

Ontdek haar aanbod: 
Gratis inspiratie: 
Ciska van Grootveld is met haar bedrijf I am Groots coach voor ondernemers met een dienst en helpt hen naar een succesvolle, simpele, speelse en slimme 6/7-figure business. “Spelen en simpel| zijn mijn sleutelwoorden in het leven en in mijn business. Ik ontdekte hier belangrijke aanknopingspunten voor die me dat lieten zien o.a. via Human Design. Dus ik voel me dankbaar dat ik dat op het Shadow & Light festival mag doorgeven. In mijn sessie over Human Design neem ik je mee in je blauwdruk (waar je mee geboren bent) en hoe deze je leidt naar de meest makkelijke weg naar jouw bloeiende leven (en evt business als je ook ondernemer bent).

Je kunt me vinden op instagram: 

Live-Workshop: Human Design, replay: 

Ciska bied je hier nog 3 extra video's aan over Human Design.  
Deze workshop is de eerste.  De volgende 3 vind je hier: 

En ik ben... een healer en life coach met meer dan 25 jaar ervaring. Ik doe traumaverwerking, rebirthing, ben systeemopsteller.  Ik heb van nature de capaciteit om energetisch te werken met de energielichamen en de levenslessen.  In mijn werk doe ik ook soundhealing, sjamanistische healing, ritueelbegeleiding. Ik begeleid vrouwencirkels, kinderprojecten en geef cursus in het leren voelen, zuiveren, en versterken van je eigen auraveld. Daarnaast ben ik ook bedrijfstrainer.

Mijn workshop: 'Healing tot in het aarde-element : enkele tools en rituelen'
Wanneer healing tot in het aarde-element gaat, dan verandert je leven nadien. Is dat niet altijd de bedoeling? Toch blijft healing soms in het gevoelsmatige hangen, en blijven levensvragen onopgelost. Hoe komt dat? Ik geef een stukje uitleg, en leer je dan enkele tools aan, die je voor jezelf kan gebruiken. Deze korte e-workshop brengt je dieper begrip, ook als coach of therapeut.
Live-workshop: 'Healing tot in het aarde-element, replay:

Hilde heeft een reeks tips heb opgelijst om te groeien als coach of therapeut in een pdf.  Je kan deze aanvragen door simpelweg via de website een bericht te sturen met 'graag de tips voor mij'. 
www.hildegoris.be
Els is een energetische coach, mentor en spiritueel leraar.  Zij begeleidt jou met diepe transformaties.  Ze inspireert de ander om trouw te zijn aan de Ziel. Als geen ander gelooft ze in het authentiek zijn van elke mens omdat Els in staat is jouw diepste kern te raken.
Live-Workshop: Leven vanuit de ziel, replay:

onderaan de pagina


Katinka Michiels: 
Als empowerment en zelfontdekkingscoach help ik mensen op een betoverende reis naar zelfinzicht en groei, waarbij ik hen begeleid bij het ontdekken van hun innerlijke kracht en het omarmen van hun ware essentie.
Je IKIGAI vinden is een mooie eerste stap.

Video-Workshop: IKIGAI, replay: 

Gratis ervaring: www.luckygirl.be/gratis

"Jarenlang zocht ik het antwoord buiten mezelf.  Ik deed zo hard mijn best.  
Desondanks werd ik verteerd door angsten en twijfel.  
Door Shadowlight-werk is mijn leven 180 graden gedraaid.  
Ik leef nu mijn grote, gekken dromen.  
I LOVE IT!
Lies, Un-fold
 


Lies & Un-fold

Lies 
Shadow-light.  Dat is een woord dat volledig omschrijft wie ik ben en wat mijn zielsmissie is.  Ik liep jarenlang weg van mijn schaduwkanten en hierdoor kon mijn licht niet schijnen.  
In mijn eigen proces besefte ik dat licht geboren wordt uit het donker en het donker uit het licht.  Het is als jin & yang.  Ik begeleid vrouwen om de trap te nemen naar de kern diep in zichzelf.  Samen lopen we door alle schaduw- en lichtdelen van hen, waardoor ze beide kanten integreren in zichzelf en zo diepgaand kunnen leven vanuit hun mooie kern.  


Un-fold 
Met mijn onderneming Un-fold kan ik mijn energie op een prachtige manier in de wereld zetten.  Meer en meer durf ik met Un-fold volledig intuïtief te ondernemen, voorbij de beperkingen van het ondernemer dat ik tot nu toe overal hoor.  Het is een uitdaging en een absoluut mooi cadeau.  
Samen met mijn SOULMATE-klanten ga ik op reis.  Op reis naar wie zij echt zijn, doorheen obstakels, doorheen ruis, daarheen verstrikkende familie- & cultuurpatronen.  Ik kleed mijn klanten echt uit, energetisch uit.  Alle lagen die geleerd zijn, ingelepeld zijn, de lagen die hun systeem al jaren meedragen.  Ik laat hen voelen hoe het is om naakt zichzelf aan te kijken.  Hun mooie en minder mooie kanten en DAN, pas DAN, kiezen zij zelf hun eigen kleren.  

De SOULMATE-klanten die voor mij kiezen zijn echt klaar om diep te gaan.  Om naakt te staan en te kijken naar zichzelf op alle vlakken.  En vanuit die mooie liefde in jezelf, dan te gaan voelen wie je echt bent.  

Mijn enthousiasme en mijn wil en durf om in het onbekende te springen vol vertrouwen, geef ik door aan mijn klanten.  Tot nu toe deed ik dat onbewust.  Echter gaven klanten (en zelfs volgers) mij terug: 
Lies, dankzij jou ben ik eindelijk zelfstandige.  
Lies, ik heb het gedurfd, ik heb de stap gezet.  
Lies, ik ben mij niet meer aan het verstoppen.  
Lies, ik heb nog nooit deel uitgemaakt van zo'n warme tribe.  
Lies, ik heb mijn ouders geconfronteerd en na al die jaren hebben we eindelijk kunnen praten.  Het was een mooie diepe verbinding.  
Lies, dankzij kijk ik nu eindelijk naar mijn moederland en voel warmte.  Ik ben benieuwd wat hier verder uit gaat komen.  (EN geloof me; ik ook).  
En ook hoor ik vaak:
Lies, ik mis de vrouwenkringen! 

Een traject bij mij brengt jou een heel andere kijk op de wereld, op het leven.  
Ik neem je mee naar een leven waar er mogelijkheden zijn, opportuniteiten.  
Samen voeden wij jou bodem met die voeding die jij echt nodig hebt om te groeien.  

Let's rise together....

Wanneer ben ik voor jou niet de juiste persoon: 
- als je niet wilt kijken naar jouw schaduwkanten
- als je wilt weglopen van de zin: 'jouw buitenwereld is een projectie van jouw binnenwereld' 
- als je graag een stappenplan wilt
- als diepgaand investeren momenteel (of niet) op jouw planning staat
- als jij gelooft dat dingen gewoon dingen zijn en niet de kwantumfysica gelooft dat zelfs stenen trillingen hebben
- als jij graag naar de buitenwereld wijst als schuldige

Wat ik ook wel zeg is: 
ALS ER WEERSTAND IS, HEB JE HET MISSCHIEN JUIST WEL NODIG

Happiness is an inside JOB!
Let's Un-fold together... 

Met liefde
Lies 
Lies Janssens
Un-foldcoach & trainer

Un-fold, Aarschot, unfold.bylies@gmail.com, Ondernemingsnummer 0747.652.145

© Copyright Lies Janssens 2024