Pijnvrij leven
Ruim de oorzaak op van jouw klachten & leef voor altijd pijnvrij! 

Heb je bepaalde lichamelijke klachten? 
Ben je ziek of ervaar je chronische klachten? 
Word je tegengehouden door rugklachten, migraine, ... ?

Zit je gevangen door lichamelijke klachten? 
 
Strijd je tegen constante lichamelijke pijn of chronische aandoeningen?
Voel je je vaak ziek?
Is rugpijn jouw dagelijkse strijd?
Of worstel je al langere tijd met specifieke klachten?
Voelt het alsof de traditionele geneeskunde je niet voldoende kan helpen?
Zijn jouw klachten mysterieus, zonder een duidelijke diagnose in zicht?

Ik geloof dat de oorzaak van al onze klachten  in onszelf ligt.  Ik help je graag om de oorzaak op te ruimen in plaats van de symptomen te bestrijden.  


Ik ben het levende bewijs 
dat het anders kan....

Ik geloof dat de bron van lichamelijke klachten, ziekten en pijn diep in onszelf ligt. Dit kan voortkomen uit onopgeloste gebeurtenissen, verborgen trauma's, opgekropte emoties, het negeren van onze innerlijke stem, of ontrouw zijn aan onszelf.

Mijn eigen verhaal is hiervan het bewijs. In 2016 leed ik aan ernstige rugpijn, waardoor zitten of lopen bijna onmogelijk werd. Ik was veroordeeld tot het liggen in mijn zetel of bed.  Ik kon enkel bewegen onder zware medicatie. Na anderhalf jaar kreeg ik van de artsen te horen dat ze niets voor me konden doen en werd ik bestempeld als 'chronisch pijnpatiënt'. Er werden geen opties meer geboden, zelfs geen doorverwijzing naar een pijnkliniek. Geconfronteerd met het vooruitzicht om te moeten leven met de pijn, en als moeder van twee jonge kinderen met nog zoveel plannen, weigerde ik me hierbij neer te leggen. Ik wist niet hoe, maar ik was vastberaden een uitweg te vinden om weer te kunnen zorgen en spelen met mijn kinderen.

Ik begon een intensieve reis naar binnen, confronteerde alles wat mijn gezondheid belemmerde. Dit pad leidde tot mijn huidige, pijnvrije leven.
Nu draag ik zonder moeite zware zakken zand of boomstronken rond, telkens als mijn man en ik een nieuw project in ons huis of tuin starten.
Ik speel voetbal met mijn zoon of ren naast het paard van mijn dochter.  Zonder pijn.  

7 mei 2022
Ik leef nu pijnvrij.  
Ik geloof dat dit mogelijk is voor 90% van de mensen met pijnklachten en ziekten.  
De oorzaak zit altijd in onszelf.  

Lies, Un-fold 


Traject  'Pijnvrij leven' 

In het 'Pijnvrij leven' programma bied ik: 

  • Een persoonlijke aanpak: Samen duiken we diep in de oorzaak van jouw pijn om deze aan de wortel aan te pakken.
  • Individuele aandachtwe zetten ons samen volledig in voor jouw unieke situatie. 
  • Persoonlijk contact, sessies zijn live in Langdorp maar ik ben flexibel. Voor internationale cliënten creëren we samen een op maat gemaakte ervaring op afstand.
  • Alles begint met een introductiegesprek via Zoom. Pas nadat wij elkaar via zoom of live elkaar gezien, gevoeld en gesproken hebben, kan een traject opgestart worden.  Dit is een diepgaand traject waarin wij beiden een grote veiligheid en connectie moeten voelen.  In dit gesprek wordt ook de draagkracht en de bereidheid getoetst.  
Dit zes maanden durende programma is een investering in jezelf en jouw gezondheid voor 2500 euro.


Met deze unieke benadering naar gezondheid en kwalen, beginnen we samen aan een reis vol ware transformatie.  Ongeacht je voorgeschiedenis, maak je klaar voor persoonlijke inzichten en ervaringen.

 


Ont-moet  Lies

Een echte rebel ben ik – altijd kritisch over de status quo en onwillig om te accepteren wat als 'normaal' beschouwd wordt. Op mijn 17de woonde ik al op mezelf, en ondanks de familieovertuiging dat studeren geen optie was, bewees ik het tegendeel door vier jaar later mijn diploma te behalen. Toen mij verteld werd dat ik moest leren leven met chronische pijn, weigerde ik dit als mijn realiteit te accepteren en vond een manier om vrij van pijn te leven, ondanks de fysieke oorzaken. En in mijn werk als systemisch coach heb ik geleerd hoe patronen en trauma's doorbroken kunnen worden, die generaties lang binnen families kunnen hangen. 

Ik startte mijn eigen reis, een pad van persoonlijke ontwikkeling voor de toekomst van mijn kinderen. Deze keuze maakte ik op het moment dat ik op mijn 17e mijn thuis achter me liet. Als jong meisje, omringd door beperkte kansen, heb ik mezelf geleerd om voortdurend nieuwe mogelijkheden te scheppen. Hoewel ik mezelf later tot de hogere middenklasse mocht rekenen met een stabiele leefomgeving, bleef mijn verleden een schaduw werpen op mijn heden, wat mij telkens weer terugtrok naar afgelegde paden, dwingend tot weer opstaan. Toen ik twee jaar bijna niet kon bewegen, besefte ik dat mijn verleden niet zo verwerkt was als ik dacht. Met vastberadenheid ging ik nog intensiever aan de slag. Ik brak en breek nog steeds door de ketenen van vicieuze cirkels. En dat is waarvoor ik leef, omdat IK... IK BEN HET KEERPUNT, ik ben het einde van een lange lijn van generatie-overbruggende armoede, onderdrukking, kleinering, grensoverschrijdend gedrag, geweld...
Eerst voor mijn kinderen.
Vervolgens voor mezelf.
En nu ook voor jou en jouw kinderen,
en voor vele generaties die volgen...

Q & A

Garantie? 
Ik ben GEEN arts.  Ik werk met energetische en emotionele oorzaken, trauma's en intergenerationele patronen achter kwalen, fysieke en emotionele pijnen en ziektes.  Ik geef geen medisch advies of behandelingen.  
Indien dit medisch noodzakelijk is, blijf steeds in therapie bij de reguliere geneeskunde.  

Ik heb geen magische staf.  Ik geef geen garanties.  
Ik weet wel uit ervaring dat het werkt en dat het op zijn minst je klachten vermindert.  
Bij mij zijn mijn klachten weg.  Ik kan daar geen beloftes rond doen, aangezien de transformatie plaatsvindt van binnenuit.  Jij moet het proces aangaan en blijven aangaan.  Ik begeleid jou met veel liefde en veilige ondersteuning in jouw proces.  

Duurtijd?
We werken samen voor 6 maanden.  Dit is een persoonlijk proces.  Welke stappen jouw proces nodig heeft, is afhankelijk per situatie en per persoon.  Indien nodig, kunnen we kijken hoe we jouw traject na deze periode verder kunnen laten stromen.  
Voor bepaalde klachten heb ik zelf langere tijd nodig gehad om deze te transformeren.  
Belangrijk is dat je zelf ook thuis ownership neemt om op regelmatige basis de tools en techieken in te zetten.  

Moet ik het niet nog even uitstellen? 
Soms wachten mensen totdat ze zich beter voelen om in een traject te stappen.  Ze voelen zich niet lekker, hebben pijn.  Ze voelen dat ze te weinig energie hebben.  Echter is dit vaak een vicieuze cirkel waar we juist uit kunnen stappen door effectief te starten aan jouw proces.  
Stel het niet uit, want hoe sneller dat je start, hoe sneller er verlichting kan optreden in jouw symptomen.  


Lies Janssens
Un-foldcoach & trainer

Un-fold, Aarschot, unfold.bylies@gmail.com, Ondernemingsnummer 0747.652.145

© Copyright Lies Janssens 2024