Zitten persoonlijke thema's jouw groei, zowel persoonlijk als beroepsmatig in de weg?  
Heb jij het gevoel dat onzichtbare patronen, loyaliteiten & verstrikkingen jou tegenhouden
jouw beste versie en jouw droomonderneming in de wereld te zetten? 
Als Spiritueel of energetisch OnderneemSter of coach voel je dat 
het aankijken van deze thema's jou gaan helpen doorgroeien naar een volgend level.  
Ben jij er klaar voor om jouw blinde vlekken zichtbaar te maken? 
Ben jij klaar om van de 'mess' jouw message te maken? 

Samen met andere krachtige onderneemSters in een beperkte groep starten wij deze reis! 
Let's transform now!

Silva OnderneemSters jaartraject te Langdorp.  

12 live-bijeenkomsten.
Reken op een intensieve sessie van diepgaande coaching, 
waardevolle teaching en connecting met 
andere krachtige onderneemSters! 

Persoonlijke connectie door en met Lies
doorheen de maand.  
 

Bonus: 

- Gratis toegang Traject 'Un-fold your Potential, Power & Purpose'.  (2997 twv  euro)

Together we can do what we cannot do alone

Ontmoet Silva

Tijdens onze eerst bijeenkomst ontwikkelen we eerst een veilige omgeving waar jij echt mag zijn wie je bent.  Na de eerste bijeenkomst heb je volledig kunnen ervaren wat zelfontplooiing voor jou en jouw bedrijf betekent.  Je vertrekt met energie en in flow.  Je bent klaar om de doorbraken zich te laten ont-wikkelen.  Met de juiste acties op maat ga je de komende weken aan de slag.  

Elke bijeenkomst gaan we dieper in op een bepaald thema.  Het thema wordt altijd gekozen in functie van de groep en de vragen/thema's die bovenkomen.  Ik werk graag op maat.  Zo creeër ik zoveel mogelijk een optimale persoonlijke ontwikkeling voor iedere vrouw en elke onderneming!! 

De combinatie van de diepgaande, transformerende coachings, alles dingen die ik weet en met veel liefde met jou deel en tenslotte de krachtige band, de tribe die ontstaat tussen de vrouwen zijn een garantie op een ongelooflijke groei.  

En wij als Energetisch werkers weten dat deze persoonlijke groei onmiddellijk ook zijn vruchten afwerpt in onze onderneming.

You will love yourself, your potential, power & PURPOSE ♥
Deze mooie review wil ik graag met jullie delen.   
Ben je klaar om jezelf ook dit mooi cadeau te geven? 
Let's connect


Dit vertelde Els T, eigenares van een holistisch beautysalon: 

Ik zou echt elke vrouwelijke onderneemster die wil groeien en gaan staan voor wie ze echt is de Silva (onderneemSter) vrouwencirkel kunnen aanraden. Het heeft bij mij al het één en ander in beweging gebracht (zowel privé als zakelijk) en ik ga na zo een sessie altijd met veel positieve hoge energie naar huis en ik voel echt ‘ne peper in mijn gat’. Het is soms ongelofelijk welke onderwerpen of werkpunten er naar boven komen, ongeacht of het uit een familieopstelling of personal coaching komt of gewoon volgens Lies haar intuïtie, maar het komt altijd op de gepaste en juiste moment.  Het zijn ook dikwijls werkpunten of schaduwkanten, en dat kan zeker confronterend zijn, maar net door daarop te gaan werken kan je weer verder groeien. De groep waarin ik zit zijn juist allemaal toffe dames en we sluiten zo goed op elkaar aan dat we ook veel van elkaar kunnen leren. En wat is er nu sterker dan elkaar samen naar een hoger niveau te tillen? Lies haalt ook al haar magische trukken en kennis boven om als coach mee op zoek te gaan waar ergens jouw blokkades zitten en met haar groot inlevingsvermogen en de kracht van haar intuïtie vind ze steeds de juiste gerichte manier om verder te kunnen transformeren en te groeien. Zeker een aanrader!
Dit vertellen klanten
 
Q & A

Is de Silva OnderneemSters iets voor mij?

Als jij het gevoel hebt dat jij jouw leven wilt veranderen
Als jij het gevoel hebt dat er meer mogelijk is in jouw onderneming
Als jij het gevoel hebt dat je genoeg hebt van de strategieën die geen vruchtbare grond vinden in jezelf.  

* Maar Lies, ik weet niet wanneer dat in te plannen? 
Bekijk Silva OnderneemSters al quality-time, een moment van zelfzorg.  Jezelf de ruimte en tijd geven om te groeien, om te transformeren gaat jou en jouw klanten alleen maar moois brengen.  Als je geen tijd neemt voor zelfontwikkeling, dan zal je grond op een bepaald moment verdrogen of uitgeput geraken.  Dan gaat de groei minderen.  Of je beseft dat de grond niet (meer) is wat je ervan dacht.  Het is eigenlijk niet passend voor jou of voor jouw omgeving.  

* Maar Lies, ik heb eigenlijk nog niet veel klanten of ik ben startende.  
Ja, dan is het echt het moment om te investeren in jouw psychologie.  Ik weet als geen ander dat onze mindset, onze psychologie het belangrijkste is.  Ik heb zoveel strategieën gebruikt.  Echter was het elke keer mijn persoonlijke groei die maakte dat ik vooruit kon.  Jij bent niet zomaar gestart als OnderneemSter (de grote S staat voor spiritueel, energetisch, voelend).  Jouw levenspad heeft jouw tot hier geleid.  Ondernemen is een heel nieuwe wereld.  Laat ook daar je caochen en iemand je bijstaan in de - soms wel lastige - persoonlijke thema's die als onzichtbare koorden aan jou trekken.  
 
* Maar Lies, een groepstraject? 
Ja, Ik heb heel vaak alles in mijn eentje willen doen.  Achter mijn gesloten deurtjes, achter mijn muurtje.  De connectie tussen en met andere krachtige vrouwen geeft een heel nieuwe dimensie aan dit traject.  
Ieder krijgt persoonlijke coaching, persoonlijke teachings en tips van mij.  En samen gaan we heel diep.  De andere vrouwen ondersteunen jou, dragen jou mee en zijn vaak een noodzakelijke spiegel om echt verder te gaan.  
Je kiest voor jezelf en ja, ik haal je ook uit jouw comfortzone!  
En dat is juist het mooie, want in je comfortzone ligt wat je al hebt!! 
Buiten jouw comfortzone vind jij naar wat je op zoek bent!  Datgene waar je energie van krijgt!  

* Ik ben niet zo goed in groepen.  Ik ben verlegen/Ik heb weinig zelfvertrouwen/ ...

Ik sta er voor garant dat iedereen een veilige plaats krijgt in de groep.  Iedereen komt om zichzelf te ontplooiien.  Ik ben altijd aanwezig en houdt de groepsdynamiek in het oog.  
En geloof me, ik trek alleen die vrouwen aan die elkaar willen ondersteunen en elkaar willen inzichten geven, zodat iedereen kan groeien op zijn tempo en op zijn thema's.  

Wanneer is de Silva OnderneemSters niets voor mij? 

Als jij niet klaar bent om diepgaande coaching te ontvangen en open te staan voor grote doorbraken...
Als jij niets wilt bijleren...
Als jij niet openstaat voor de ongelooflijke verbinding en kracht die je kan krijgen door deze groep...
Als jij liever zeurt in plaats van open te staan voor zelfontplooiing...
Als jij een instant-oplossing wilt...

Ik wil enkel gemotiveerde vrouwen die leven volgen het principes dat iedereen ok is zoals hij/zij is in mijn tribes!  Ik behoud mij het recht om deelnemers die roddelen, judgen of de sfeer negatief beïnvloeden te weigeren of hun deelname aan de tribe stop te zetten.  

(wauw Lies!! Wat een uitspraak!! Yes, I know... Ik weet uit ervaring hoe 'negatieve, onveilige omgevingen' jou kunnen beïnvloeden.  Voor al mijn fantastische vrouwen en mezelf wil ik alleen het allerbeste!)

Gaat Silva OnderneemSters online of in real live door? 

Silva vrouwenkringen is een live-event.
De fysieke connectie die je voelt tijdens die bijeenkomstenlaad jou weer helemaal op.    

Minimum 1 keer per twee weken organiseer ik een zoommeeting waar iedereen terecht kan met vragen.  Deze is uiteraard online.


Waar gaat Silva OnderneemSters door? 

De Silva's ontmoeten elkaar in Langdorp.  Als het weer het toelaat (lente & najaar) dan gaat de vrouwenkring door in de tuin voor de gezellige buitenhaard.  Anders gaat het door binnen ofwel voor de lekkere warme haard of in de Un-foldruimte.  
De bijeenkomsten gaan door tijdens de kantooruren.  

Lies Janssens
Un-foldcoach & trainer

Un-fold, Aarschot, unfold.bylies@gmail.com, Ondernemingsnummer 0747.652.145

© Copyright Lies Janssens 2024