Business flow by personal growth
 
Businesscoaching of the future
Ben jij een vurige onderneemSters die droomt van grote en zotte dromen?  Je hebt al zoveel overwonnen in je leven en nu ben je klaar om jouw dromen verder uit te bouwen? 
Je hebt al meerdere strategieën achter de kiezen en toch, toch loop je tegen blokkades en hindernissen aan en blijf je in hetzelfde cirkeltje lopen. 


Doorbreek jouw bottleneck in jezelf en laat jouw business en dromen flowen! 
Liefs Lies

Ben jij die vurige & passionele onderneemSter? 

Wij zijn onlosmakelijk verbonden met wie wij zijn en met onze onderneming.  Wij staan onszelf vaak in de weg.  Wij zijn de bottleneck van onze onderneming en daarmee ook van onze dromen.  
Onze eigen obstakels vergroten zich honderdmaal in jouw onderneming.  Door deze persoonlijke obstakels bloot te leggen, maken we de weg vrij voor groei in onze onderneming.  

Ondernemende vrouw

Je hebt al zoveel overwonnen.  Je hebt al zoveel werk gedaan en toch... En toch voel je nog zo vaak leeg of overweldigd.  Je dacht dat het leven tegen nu al zoveel gemakkelijker zou gaan.  Misschien heb je wel alles om gelukkig te zijn en toch... Toch ben je het niet.  Als je het gevoel toelaat, mist er iets.  
Het verleden heeft een grotere impact op je dan je zou willen.  
Het is tijd om die onzichtbare invloeden te doorbreken.  


“At the end of the day, you are the only one that is limiting your ability to dream or to actually execute on your dreams. 
Don’t let yourself get in the way of that.”
Falon Fatemi, CEO and co-founder of Fireside

Blijf jezelf niet in de weg staan.  


Hoi hoi.  Ik ben Lies.  
Al voor mijn geboorte leek mijn verhaal geschreven.  In armoede leven, kansarm zijn en dit doorgeven aan de kinderen die ik zou krijgen.  Als kansarm meisje kreeg ik geen kansen.  Ik creëerde kansen.  Ik evolueerde van overlever, naar ervaringsdeskundige naar creator. Creator van mijn droomleven, mijn gezin, mijn relaties, mijn onderneming.  
Niet door een stappenplan, een klant-en-klare strategie of mijn mindset aan te passen.
Ik besefte al heel vroeg in mijn leven dat leiderschap komt vanuit een energie diep in jezelf. Ik leerde hoe vicieuze cirkels te doorbreken en om te zetten naar kracht, talenten.  Dit werd een levens- en leiderschapsstijl die ik dagelijks uitdraag.  Hierdoor ben ik in staat om die stappen te nemen in het leven waar velen voor blijven staan.  Niet verlamd blijven door excuses en uitvluchten.  Begrenzingen en limieten dagen mij telkens opnieuw uit om een betere versie te vinden.  

Het is mijn missie om vrouwen te laten Un-folden, hun patronen te doorbreken zodat zij hun leven kunnen leiden, hun bedrijf kunnen laten groeien, roots geven aan hun kinderen en samen met hen vleugels ontwikkelen.  Met alle licht- én met alle schaduwkanten! 

Met liefde, Lies 
wat mijn klanten ervaren
 
Je hebt alles in je om het leven te leiden dat je wilt, 
let's Un-fold your potential, power & Purpose! 


Lies Janssens
Un-foldcoach & trainer

Un-fold, Aarschot, unfold.bylies@gmail.com, Ondernemingsnummer 0747.652.145

© Copyright Lies Janssens 2024