REPLAYS AANVRAGEN
beschikbaar tot 03 maart 12u
Je ontvangt de mail met de link meteen in je mail.  Check zeker je SPAM. 
ShadowLight e-Festival
23 & 24 februari 

Duw jij ook bepaalde zaken/gevoelens weg?
Lijkt het leven altijd zwaar of ben je constant op zoek naar het licht? 
Integreer jouw licht en donker en kom thuis! 


Stel je eigen menu samen.  
Kom naar alle workshops of naar die van jouw keuze.  
Kijk naar de replays! 
Of kom naar de workshops en herkijk de replays!

Shadowlight staat ook voor alles op jouw manier en ritme! 

Voordeel van live aanwezig zijn: 
1. Je maakt er onmiddellijk ruimte voor. 
2. Je hebt het voordeel van de interactie en connectie te beleven.  
3. Je wordt ongefiltert geïnspireerd
4. ...
ONTMOET DE FANTASTISCHE WORKSHOPGEVERS


Wie ben JIJ echt? 

Dankzij dit e-festival krijg jij de kans om jezelf volledig te omarmen. 
Jouw licht en jouw schaduw. 
Jouw lach en jouw tranen. 
Jouw kracht en jouw angsten.

Wist jij dat jij dé sleutel bent? 
Jouw licht- en jouw schaduwkanten? 
Ben je er klaar voor?De kracht van Shadowlight

Shadowlight is een essentiële stap om tot de kern van jezelf te komen. Stel jezelf voor als een middeleeuwse stad. We voelen ons comfortabel op het bruisende dorpsplein, omringd door licht. Maar we vermijden graag de donkere steegjes. We weten niet wat daar te vinden is, wie daar leeft. Vaak zijn het degenen die we liever niet zien, die we het liefst aan het zicht onttrekken.
 
Jij bent die middeleeuwse stad met haar donkere steegjes! Hoe kun je jezelf echt leren kennen als je die donkere steegjes niet betreedt? Hoe kun je weten wie je bent als je niet aftastend de donkere steeg verkent? Welke steegjes mag je verkennen en laten zoals ze zijn, waarbij het gevoel van onveiligheid en onbekendheid verdwijnt? En welke steegjes hebben behoefte aan licht?


"Jarenlang zocht ik het antwoord buiten mezelf.  Ik deed zo hard mijn best.  
Desondanks werd ik verteerd door angsten en twijfel.  
Door Shadowlight-werk is mijn leven 180 graden gedraaid.  
Ik leef nu mijn grote, gekken dromen.  
I LOVE IT!
Lies, Un-fold
Tijdens deze lezing neemt Geert Kimpen je mee op zijn reis bij het tot stand komen van dit boek dat hem tot het uiterste uitdaagde in zijn man-zijn en schrijverschap. Hoe hij ontdekte dat precies die reflexen die ervoor zorgden dat niet alleen Maria Magdalena maar ook hetvrouwelijke in het algemeen, duizenden jaren lang onderdrukt werden, ook in hemzelf zaten.
Hoe hij moest leren zich over te geven en te buigen voor het vrouwelijke.

Met natuurlijk ook een stem door het vrouwelijke zélf van Michelle Shanti, die afstemt op een boodschap van Maria Magdalena en dan het publiek meeneemt op een inspirerende meditatie-reis, zoals alleen Michelle dat kan.
LIVE Workshop: Ik, Maria Magdalena
Zaterdag 24 februari om 16u

Michelle Shanti: https://michelleshanti.nl/

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als één van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf - de grondlegger van het Systemisch Werk - heeft Hylke zijn werk de laatste 25 jaar doorontwikkeld. Met het Intuïtief Systemisch Coachen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten, een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie.
Hylke zal zijn MAGISCHE energie tonen en jou meenemen in een opstelling. Tijdens deze opstelling leg jij schaduwkanten bloot die jou momenteel tegenhouden, blokkeren, in bevriezing laten gaan! 
Ga voor bewustwording en ontmoet jouw diepe, mooie en ware kern.  
Workshop: (teken)opstelling
Video workshop ondersteund door opsteller en soulleader Lies Janssens
Vrijdag 23 februari om 17u30
Zaterdag 24 februari om 09u30


Shadow-light.  Dat is een woord dat volledig omschrijft wie ik ben en wat mijn zielsmissie is.  Ik liep jarenlang weg van mijn schaduwkanten en hierdoor kon mijn licht niet schijnen.  
In mijn eigen proces besefte ik dat licht geboren wordt uit het donker en het donker uit het licht.  Het is als jin & yang.  Ik begeleid vrouwen om de trap te nemen naar de kern diep in zichzelf.  Samen lopen we door alle schaduw- en lichtdelen van hen, waardoor ze beide kanten integreren in zichzelf en zo diepgaand kunnen leven vanuit hun mooie kern.  
Ik neem jullie mee in thema's zoals de kracht van jouw baarmoeder ont-ketenen, innerlijk kind-thema's en intuïtief leven, tekens en spiegels begrijpen.  
Live-Workshop intuïtief leven: vrijdag 23 februari om 16u00
Live-Workshop tekens en spiegels begrijpen: zaterdag 24 februari om 17u30

Gratis leren intuïtieve keuzes maken: https://un-fold.be/gratis

Als manifestatiecoach leer ik jou hoe je al je kleine en grote dromen kan realiseren (manifesteren), zowel privé als in je onderneming.
Ik wil graag dat je weet dat je een machtige creator bent en dat je altijd de vrijheid en het vermogen hebt om jouw realiteit zèlf vorm te geven door de wet van aantrekking bewust toe te passen.
De wet van aantrekking is een natuurwet die zegt dat al je gedachten en gevoelens een specifieke frequentie uitzenden, net zoals een radio, en dat je terugkrijgt of aantrekt wat overeenstemt met de frequentie die je uitzendt, onder de vorm van gebeurtenissen, dingen en mensen die in je leven komen.
Op zich is dit principe redelijk eenvoudig, maar ... er zijn tientallen punten waar je op dient te letten om je hartsverlangens bewust en met succes te kunnen manifesteren!
Tijdens mijn bijna 20 jaar ervaring en research in deze materie heb ik een heleboel bijzondere creatiesleutels ontdekt die je niet zomaar overal vindt, en die het veel gemakkelijker maken om met weinig moeite je dromen te realiseren.
Die creatiesleutels deel ik graag met jou.
Live-Workshop: creatiesleutels
Zaterdag 24 febuari om 11u00

Gratis manifestatietips: https://www.freedomlab.be/gratis.html


Bert Cools is een stille, ingetogen, gedreven levensleraar.  Hij begeleidt jou naar meer inzicht in jezelf en het leven op een vernieuwende manier, vanuit een bredere visie op mens-zijn in al zijn aspecten: lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel.
Bert nodigt je uit naar een grotere bewustwording van de universele levensprocessen die het leven sturen zodat je deze als leidraad kan gebruiken om keuzes te maken en daadwerkelijk nieuwe stappen te zetten.
Hij reikt je op een boeiende manier informatie aan die herkenbaar en onmiddellijk toepasbaar is in je dagelijks leven. Hij nodigt je uit om verbinding te maken met de leraar en de heler in jezelf…
Tijdens dit e-festival belicht ik een vernieuwende manier om naar gezondheid en ziekte te kijken.  Een manier die al lange tijd in de schaduw van de maatschappij gezet is en die het licht mag zien.  
Deze inzichten kan je niet NIET MEER herinneren.  Jouw zicht op gezondheid en ziekte zal helemaal veranderen.  
Live-Workshop: De zin van ziek zijn
Vrijdag 23 februari om 13u


Ont-moeten.  Dat is het woord die enorm resoneert in heel mijn systeem. Jezelf terug ontmoeten en je laten leiden door flow, waardoor je jezelf ont-moet.  Het moment dat ik dit realiseerde voelde dit als thuiskomen. Thuiskomen in mezelf.  Ik ondersteun vrouwen in het ont-moeten van zichzelf en in het ont-moeten in de dagdagelijks ratrace.  
Zelf ont-moet ik mezelf in mijn creatieve kunsten, zoals gedichten en verhalen schrijven, schilderen.  
Live-Workshop: Goud van jouw ziel in elk zaadje
Vrijdag 23 februari om 09u30Ciska van Grootveld is met haar bedrijf I am Groots coach voor ondernemers met een dienst en helpt hen naar een succesvolle, simpele, speelse en slimme 6/7-figure business. “Spelen en simpel| zijn mijn sleutelwoorden in het leven en in mijn business. Ik ontdekte hier belangrijke aanknopingspunten voor die me dat lieten zien o.a. via Human Design. Dus ik voel me dankbaar dat ik dat op het Shadow & Light festival mag doorgeven. In mijn sessie over Human Design neem ik je mee in je blauwdruk (waar je mee geboren bent) en hoe deze je leidt naar de meest makkelijke weg naar jouw bloeiende leven (en evt business als je ook ondernemer bent).
Je kunt me vinden op instagram: 

Live-Workshop: Human Design
Vrijdag 23 februari om 14u30

Gratis inspiratie: 
En ik ben... een healer en life coach met meer dan 25 jaar ervaring. Ik doe traumaverwerking, rebirthing, ben systeemopsteller.  Ik heb van nature de capaciteit om energetisch te werken met de energielichamen en de levenslessen.  In mijn werk doe ik ook soundhealing, sjamanistische healing, ritueelbegeleiding. Ik begeleid vrouwencirkels, kinderprojecten en geef cursus in het leren voelen, zuiveren, en versterken van je eigen auraveld. Daarnaast ben ik ook bedrijfstrainer.

Mijn workshop: 'Healing tot in het aarde-element : enkele tools en rituelen'
Wanneer healing tot in het aarde-element gaat, dan verandert je leven nadien. Is dat niet altijd de bedoeling? Toch blijft healing soms in het gevoelsmatige hangen, en blijven levensvragen onopgelost. Hoe komt dat? Ik geef een stukje uitleg, en leer je dan enkele tools aan, die je voor jezelf kan gebruiken. Deze korte e-workshop brengt je dieper begrip, ook als coach of therapeut.
Live-workshop: 'Healing tot in het aarde-element
Zaterdag 24 februari om 13u

Els is een energetische coach, mentor en spiritueel leraar.  Zij begeleidt jou met diepe transformaties.  Ze inspireert de ander om trouw te zijn aan de Ziel. Als geen ander gelooft ze in het authentiek zijn van elke mens omdat Els in staat is jouw diepste kern te raken.
Live-Workshop: Leven vanuit de ziel
24 februari om 14u30

onderaan de pagina
Katinka Michiels: 
Als empowerment en zelfontdekkingscoach help ik mensen op een betoverende reis naar zelfinzicht en groei, waarbij ik hen begeleid bij het ontdekken van hun innerlijke kracht en het omarmen van hun ware essentie.
Je IKIGAI vinden is een mooie eerste stap.

Video-Workshop: IKIGAI
23 februari om 11u00

Gratis ervaring: www.luckygirl.be/gratisDatum, locatie en investering
 
Datum:
Vrijdag 23 en zaterdag 24 februari 2024.
Workshops gaan door tussen 09u30 tot 17u.

Locatie:
VIA ZOOM

Investering:
0€
DE WIL OM DIEPGAAND TE TRANSFORMEREN DOOR ACTIEF DEEL TE NEMEN AAN DE WORKSHOPS
Ik heb bewust gekozen voor de naam workshop en niet lezing, aangezien we diepgaande verandering doormaken als we echt actief aanwezig zijn.  


 


Lies & Un-fold

Lies 
Shadow-light.  Dat is een woord dat volledig omschrijft wie ik ben en wat mijn zielsmissie is.  Ik liep jarenlang weg van mijn schaduwkanten en hierdoor kon mijn licht niet schijnen.  
In mijn eigen proces besefte ik dat licht geboren wordt uit het donker en het donker uit het licht.  Het is als jin & yang.  Ik begeleid vrouwen om de trap te nemen naar de kern diep in zichzelf.  Samen lopen we door alle schaduw- en lichtdelen van hen, waardoor ze beide kanten integreren in zichzelf en zo diepgaand kunnen leven vanuit hun mooie kern.  


Un-fold 
Met mijn onderneming Un-fold kan ik mijn energie op een prachtige manier in de wereld zetten.  Meer en meer durf ik met Un-fold volledig intuïtief te ondernemen, voorbij de beperkingen van het ondernemer dat ik tot nu toe overal hoor.  Het is een uitdaging en een absoluut mooi cadeau.  
Samen met mijn SOULMATE-klanten ga ik op reis.  Op reis naar wie zij echt zijn, doorheen obstakels, doorheen ruis, daarheen verstrikkende familie- & cultuurpatronen.  Ik kleed mijn klanten echt uit, energetisch uit.  Alle lagen die geleerd zijn, ingelepeld zijn, de lagen die hun systeem al jaren meedragen.  Ik laat hen voelen hoe het is om naakt zichzelf aan te kijken.  Hun mooie en minder mooie kanten en DAN, pas DAN, kiezen zij zelf hun eigen kleren.  

De SOULMATE-klanten die voor mij kiezen zijn echt klaar om diep te gaan.  Om naakt te staan en te kijken naar zichzelf op alle vlakken.  En vanuit die mooie liefde in jezelf, dan te gaan voelen wie je echt bent.  

Mijn enthousiasme en mijn wil en durf om in het onbekende te springen vol vertrouwen, geef ik door aan mijn klanten.  Tot nu toe deed ik dat onbewust.  Echter gaven klanten (en zelfs volgers) mij terug: 
Lies, dankzij jou ben ik eindelijk zelfstandige.  
Lies, ik heb het gedurfd, ik heb de stap gezet.  
Lies, ik ben mij niet meer aan het verstoppen.  
Lies, ik heb nog nooit deel uitgemaakt van zo'n warme tribe.  
Lies, ik heb mijn ouders geconfronteerd en na al die jaren hebben we eindelijk kunnen praten.  Het was een mooie diepe verbinding.  
Lies, dankzij kijk ik nu eindelijk naar mijn moederland en voel warmte.  Ik ben benieuwd wat hier verder uit gaat komen.  (EN geloof me; ik ook).  
En ook hoor ik vaak:
Lies, ik mis de vrouwenkringen! 

Een traject bij mij brengt jou een heel andere kijk op de wereld, op het leven.  
Ik neem je mee naar een leven waar er mogelijkheden zijn, opportuniteiten.  
Samen voeden wij jou bodem met die voeding die jij echt nodig hebt om te groeien.  

Let's rise together....

Wanneer ben ik voor jou niet de juiste persoon: 
- als je niet wilt kijken naar jouw schaduwkanten
- als je wilt weglopen van de zin: 'jouw buitenwereld is een projectie van jouw binnenwereld' 
- als je graag een stappenplan wilt
- als diepgaand investeren momenteel (of niet) op jouw planning staat
- als jij gelooft dat dingen gewoon dingen zijn en niet de kwantumfysica gelooft dat zelfs stenen trillingen hebben
- als jij graag naar de buitenwereld wijst als schuldige

Wat ik ook wel zeg is: 
ALS ER WEERSTAND IS, HEB JE HET MISSCHIEN JUIST WEL NODIG

Happiness is an inside JOB!
Let's Un-fold together... 

Met liefde
Lies 
Lies Janssens
Un-foldcoach & trainer

Un-fold, Aarschot, unfold.bylies@gmail.com, Ondernemingsnummer 0747.652.145

© Copyright Lies Janssens 2024