2-daagse workshop familieopstellingen met Hylke Bonnema

Voel je je vastgelopen in je leven? 
Beleef je dezelfde patronen en blokkades steeds opnieuw? 
Doorbreek je patronen en vind de weg terug naar jezelf. 


Voel je je vastgelopen en zoekende?
 
Voel je je vastgelopen in je leven? Of draai je precies rondjes op een rondpunt en beleef je dezelfde patronen en blokkades steeds opnieuw? Het kan overweldigend zijn als je op een kruispunt in je leven komt, een relatie die niet vlot loopt, in je werk vast zit, worstelt mt een burn-out of je niet begrepen voelt.

Je vraagt je af hoe je deze cycli kan doorbreken en helen, hoe je de weg terug naar jezelf vindt, en hoe je de liefde, het vertrouwen en de kracht herontdekt. De antwoorden zitten diep in je, klaar om ontdekt te worden. Het begint met het erkennen van je pijn en het nemen van die eerste stap. 

Ben je er klaar voor?


Wij, jouw gidsen op weg naar healing

Wij, Lies en Liesbet, kwamen in onze opvoeding ieder op zich onze obstakels tegen, beide werden groot gebracht met te korten, zowel fysiek als energetisch en allerhande patronen en overtuigingen werden met ons meegegeven. We voelden ons regelmatig alleen op het pad van persoonlijke ontwikkeling en zijn dan ook heel blij dat we samen hebben kennis gemaakt met het werk van Hylke.
Zo diepgaand, intuïtief als verhelderend hebben we zelden gewerkt.

Hij, Hylke, is opgegroeid in een wereld van hard werken en hoge verwachtingen. Het leek succesvol, maar diep van binnen voelde hij zich vaak verloren. Pas toen hij in zichzelf keek en begon te voelen, ontdekte hij Familieopstellingen – een krachtig instrument voor heling.

Nu wil hij dit pad delen. Hij heeft inmiddels duizenden mensen geholpen om hun blokkades te doorgronden en een authentiek leven te leiden, maar dat is niet de reden dat hij je kan helpen. De echte reden is dat hij zelf in die modderige emotionele loopgraven heeft gestaan. Hij heeft de kracht van deze methode gevoeld.De kracht van Familieopstellingen

Familieopstellingen is niet alleen een methode. Het is een levenswijze die je in staat stelt om te zien wat er écht onder de oppervlakte leeft in je leven en relaties. Een weg naar heling. 

Emoties, trauma’s en verhalen van onszelf, onze ouders, en voorouders zijn opgeslagen in ons onderbewustzijn. Sommigen noemen dit transgenerationeel trauma. Deze opgeslagen gevoelens vormen vaak onbewuste barrières die ons tegenhouden en beïnvloeden hoe we de wereld ervaren. Het kan zelfs verklaren waarom sommige aspecten van je leven, zoals liefde, carrière of welzijn, niet bloeien zoals ze zouden moeten.

Met Familieopstellingen raken we de kern van je pijn en patronen, om deze obstakels op een snelle, diepgaande manier te overwinnen.” 

Daarom heb ik deze 2-daagse workshop Familieopstellingen ontwikkeld. Met een schat aan ervaring en talloze succesverhalen achter de rug, kan ik met zekerheid zeggen dat ik geknipt ben om jou door deze reis te leiden. Ik heb zelf elke stap van deze weg bewandeld, ben bekend met de uitdagingen, de wendingen en ja, ook de struikelblokken. En dat is niet alleen omdat ik erover gelezen heb – ik heb het zelf ondervonden en geleefd!

Of je nu coach, hulpverlener, manager of iemand bent die verlangt naar echte verandering, samen kunnen we helen, zodat je wordt wie je ten diepste bent. Ben je klaar om de stap te zetten?

Hylke
"Ik vond het echt onvoorstelbaar op hoe een korte tijd patronen zich toonden en dit in alle veiligheid en puurheid waardoor ik kon loslaten en ontvangen.  
Heel intens en hartverwarmend." 
Liesbet
 


Een Unieke Ervaring: Transformatie op een Nieuw Niveau

Deze 2-daagse workshop onderscheidt zich door een diepgaande en toch toegankelijke benadering. Waar andere workshops oppervlakkig blijven, nemen wij de schep ter hand en graven dieper. 
Hier is waarom onze aanpak uniek is:

 • Direct naar de kern: We gebruiken Familieopstellingen, een wetenschappelijk bewezen methode, om onmiddellijk je pijn, patronen en blokkades te onthullen. We wachten niet aan de zijlijn.  We beginnen meteen.
 • Hands-on leren: Je gaat meteen praktisch aan de slag met de 5 stappen van Intuïtief Systemisch Coachen/Werken. Je ervaart je eigen familieopstellingen, geleid door onze innovatieve methoden.
 • Veilige intimiteit in een grotere groep: Hoewel onze groep groter is dan gebruikelijk, creëren we een intieme en veilige omgeving voor persoonlijke groei. Dit maakt grote opstellingen mogelijk en verrijkt je ervaring.
 • Onze locatie & programma: Alles, van onze locatie tot ons programma, is ontworpen om je te helpen verdiepen en groeien. In kleine groepjes kun je je ervaring verfijnen en meer begrip krijgen.
 • Waarom het werkt: Onze benadering is niet alleen anders. Het is bewezen effectief en transformerend. Dit is niet zomaar een workshop.  Het is een reis naar je authentieke zelf.
Met onze unieke benadering van familieopstellingen met het Nieuwe Opstellen beginnen we samen aan een pad vol echte transformatie. Of je nu net begint of al veel ervaring hebt, bereid je voor op inzichten en gevoelens die compleet nieuw voor je zullen zijn.


Twee dagen die je leven veranderen: 
Intuïtief Systemisch Coachen en Familieopstellingen
 • Ontdek jezelf, vernieuw je leven: In deze 2-daagse workshop zetten we een gewaagde stap richting een leven vol authenticiteit. We duiken dieper dan alleen de oppervlakte; jouw unieke uitdagingen staan centraal in onze aanpak.
 • Combinatie van wijsheid: We gebruiken systemische wetenschap, de oude kennis van natuurvolkeren, mindfulness, meditatie en lichaamswerk. Dit rijke palet aan benaderingen leidt tot een unieke ervaring van inzicht en heling.
 • Jouw persoonlijke reis: We beginnen bij het begin. Samen duiken we in de basisprincipes van Intuïtief Systemisch Coachen/Werken. Het doel? Jou helpen meer in lijn te leven met jezelf, in zowel je privéleven als je werk.
 • Van cliënt tot coach: Elke goede coach moet eerst een goede cliënt zijn. Deze workshop leidt je door je eigen reis, waardoor je in staat bent jezelf en anderen te begeleiden met onze makkelijk toepasbare coachformule.
 • Voor beginners en professionals: Met 20 jaar ervaring in het onderwijzen van deze methoden en 25 jaar in het begeleiden van duizenden mensen, heb ik een aanpak ontwikkeld die geschikt is voor iedereen. Of je nu begint of een doorgewinterde professional bent.
 • Resultaten die je voelt: Na afloop zul je diepgaande familieopstellingen hebben ervaren, systemische kennis hebben opgedaan en een hernieuwde vrijheid in je lichaam voelen. Met deze gereedschappen kun je intuïtief leven in liefde, werk en persoonlijk leiderschap creëren.
Begin je reis vandaag met deze 2-daagse workshop. Het is meer dan zomaar een evenement; het is een kans om een frisse start te maken. Laat je leiden door je intuïtie en bezieling, en ontdek hoe je een nieuw begin kunt maken in je leven, liefde, werk, en in onze wereld.
Datum, locatie en investering
 
Datum:
Zaterdag 23 en zondag 24 maart 2024
Van 10:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur) tot ca. 17:30 uur.

Locatie:
Great White Whale Center, Borsbeek (Antwerpen)

Investering:
€ 333,- (incl. btw). 
Dit bedrag is inclusief koffie/thee/water en koekjes. Je kunt zelf je lunch meenemen of halen/gebruiken in de buurt.

Over Hylke
Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als één van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf - de grondlegger van het Systemisch Werk - heeft Hylke zijn werk de laatste 25 jaar doorontwikkeld. Met het Intuïtief Systemisch Coachen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten, een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hylke heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 1.000 mensen opgeleid in zijn werk.
 
 


Ont-moet  ons

Lies 
Shadow-light.  Dat is een woord dat volledig omschrijft wie ik ben en wat mijn zielsmissie is.  Ik liep jarenlang weg van mijn schaduwkanten en hierdoor kon mijn licht niet schijnen.  
In mijn eigen proces besefte ik dat licht geboren wordt uit het donker en het donker uit het licht.  Het is als jin & yang.  Ik begeleid vrouwen om de trap te nemen naar de kern diep in zichzelf.  Samen lopen we door alle schaduw- en lichtdelen van hen, waardoor ze beide kanten integreren in zichzelf en zo diepgaand kunnen leven vanuit hun mooie kern.  


Liesbet
Ont-moeten.  Dat is het woord die enorm resoneert in heel mijn systeem.  Jezelf terug ontmoeten en je laten leiden door flow, waardoor je jezelf ont-moet.  Het moment dat ik dit realiseerde voelde dit als thuiskomen.  Thuiskomen in mezelf.  Ik ondersteun vrouwen in het ont-moeten van zichzelf en in het ont-moeten in de dagdagelijks ratrace.  
Zelf ont-moet ik mezelf in mijn creatieve kunsten, zoals gedichten en verhalen schrijven, schilderen.  

Q & A

Vooropleiding & kennis
Heb ik een bepaalde vooropleiding of kennisniveau nodig om deel te kunnen nemen aan de 2-daagse workshop?
Nee, je hebt geen specifieke vooropleiding of kennisniveau nodig om deel te nemen aan onze 2-daagse workshop Familieopstellingen met Hylke. Onze workshop is toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en inzicht, ongeacht je achtergrond, beroep of ervaring met Familieopstellingen.

Sommige mensen maken zich zorgen dat ze niet genoeg weten over Familieopstellingen of dat ze niet ervaren genoeg zijn om deel te nemen, maar maak je geen zorgen. Onze workshop is juist bedoeld om je kennis te laten maken met deze krachtige methode en je te begeleiden bij het ontdekken van je eigen patronen en blokkades. Het enige dat we van je vragen is een open houding en een open hart, zodat je het maximale uit de workshop kunt halen.

Reserveren?
Ik wacht liever nog even met reserveren, wat is de uiterste datum dat ik me aan kan melden?
We begrijpen het een belangrijke beslissing is om je aan te melden voor de workshop en dat je er misschien nog even wat over wilt nadenken. Echter, adviseren je wel om op tijd te reserveren als je zeker wilt zijn van je plek. We kunnen namelijk nu al merken dat het best hard gaat met de aanmeldingen en we verwachten dat net zoals de vorige keer ook niet dat er nog plek zal zijn vlak voor de start.

Bereikbaarheid & Vervoer?
Borsbeek is goed bereikbaar met de auto.  Je kan gratis parkeren in de straten rondom 'The Great White Whale-center'.  De parking voor de locatie is privé-parking.
Via het openbaarvervoer kom je er met de bussen die stoppen aan centraal en Berchem station:
20 & 420.  Neem de bus tot aan de halte Jozef Reusenslei.  Deze halte is juist om de hoek.
Trams 4 en 24 (kan je ook in de stad nemen aan station centraal) tot eindhalte Silsburg, dan nog een tiental minuten wandelen richting Wommelgem.

Wat als de workshop toch niet door kan gaan?
Bij een eventuele annulering van de workshop bieden we je graag een voucher aan voor een volgende tweedaagse workshop.  


Lies Janssens
Un-foldcoach & trainer

Un-fold, Aarschot, unfold.bylies@gmail.com, Ondernemingsnummer 0747.652.145

© Copyright Lies Janssens 2024