30 dingen die ik deed in 2021Ik zei in 2020: “2021 wordt mijn transformatie-jaar”.  En damn, dat werd het!!  Ik ben zoo hard gegroeid op zoveel vlakken.  Moeilijke momenten werden kansen en uiteindelijk is dit voor mij een UN-FOLD-jaar geweest om U tegen te zeggen.  En ik heb ervan genoten, met volle teugen…. 

Ik wil zoveel mogelijk meenemen en niets vergeten... 

En daarom heb ik 2021 in een tijdscapsule gezet zodat ik dit jaar nooit vergeet, want ik deed eigenlijk heel veel. 

30 dingen die ik deed in 2021

Hoe ‘lastig’ het jaar startte, hoe mooier het gaat eindigen… Ondanks alles wat er speelt momenteel, heb ik veel mooie momenten beleefd.  
 
 1. Op 25 januari 2021, terwijl ik met mijn lief wit vachtje in het bos wandelde en tegelijkertijd met de dokter een onderzoek regelde voor mijn zoon, gingen mijn sluizen open.  Een burn-out was geboren.  Het bleek de start van een fantastisch leerproces te zijn.  
 2. Ik schakelde over naar een all-in-one-programma, waar ik mijn website van nul opbouwde.  www.un-fold.be  Ik merk toch wel dat het een work-in-progress is.  Zowel de website, als mijn aanbod dat er achter zit.  
 3. Mijn dochter wilde toch graag Latijn leren, hoewel ze daar bij de start van het 1ste middelbaar niet voor koos.  We made it happen.  Op 01 maart van datzelfde 1ste middelbaar startte zij in de richting Latijn, deed 2 examens tussendoor en eind juni had ze alles in gehaald.   Uiteraard deed zij het meeste werk.   Ik heb gewoon in haar geloofd, haar gesteund en de nodige acties genomen om dit ook duidelijk te maken aan haar school.   
 4. Ik bleef niet bij de pakken zitten en startte eind maart in een coachingstraject om mijn zelfvertrouwen terug op te pakken.   Ik leerde dit via ‘Play Big Me’  via topcoach Els van Laecke.   www.elsvanlaecke.be 
 5. Ik maakte mijn eerste freebie.  Een roadmap om zelf te leven in plaats van geleefd te worden.   Nieuwsgierig?  Natuurlijk… Download de roadmap hier: www.un-fold.be/gratis 
 6. Dankzij Willem, mijn buddy bij ‘Play Big Me’, startte ik met een superfoodsysteem en verloor ik kilo’s & centimeters.  Ik kreeg dezelfde energie en positieve energie als hij!!  
 7. Tijdens een live-dag van ‘Play Big Me’  werd ik gecoached op een thema dat me al lang parten speelde en uiteindelijk belande ik zelfs letterlijk in de modder.  Ik heb het thema overduidelijk achtergelaten in de modder, want ik heb er geen last meer van gehad.  
 8. Begin juni leerde ik Tony Robbins kennen via een vriendin.  Vier dagen ‘Unleash the power within’ & Lies was Unleashed.  
 9. Ik rondde mijn ACT-coachopleiding af.  
 10. Op 24 juni 2021 werd mijn vrouwenkring Silva geboren.   Na een challenge die mijn businesscoach Patricia mij gaf, hield ik mijn eerste vrouwenkring.  Zo verslavend!! 
 11. In juni werd ook duidelijk dat ik afstand moest nemen van mijn job.  Zonder inkomen, zonder duidelijk plan en met een mooie droom besloot ik een jaar verlof zonder wedde te nemen.  De onderneemster in mij werd wakker gemaakt! 
 12. Ook deze zomer gingen we niet op vakantie.  Ik heb het wel enorm gemist.  Italiaanse zon, Giorgio, de lieve Italiaanse man die ons lekkere vijgen brengt op het terras…
 13. Ik ontdekte facebook live en vond onmiddellijk 3 lieve, fantastische vrouwen die mee wilden doen met het superfoodsysteem!! Yes to energy & health.  
 14. Ik startte een facebookgroep op.  Ook nog een work in progress en toch al kei fier op!! Misschien ben jij wel één van mijn eerste leden?! Mijn facebookgroep
 15. Terwijl mijn man en kinderen naar zee waren voor een aantal dagen, bleef ik thuis met mijn wit vachtje die pas was geopereerd.   Ik heb keihard genoten van de rust en stilte.  
 16. Mijn petekindje en haar twee zusjes zijn komen slapen.  5 kinderen in huis.  Gelukkig was het toen wel eens goed weer in de zomer! 
 17. Ik nam deel aan een familieopstelling als representant en haalde hier ook keiveel voor mezelf uit.  Achteraf hoorde ik dat de jongen waarvoor we dit deden zich niet meer opsloot in zijn kamer en besloten had om naar het buitenland te gaan. Wauw!!! Zo dankbaar dat ik daar aan mee mocht werken.  
 18. Oma Hilde, mijn vroegere kotmadam, werd 100 jaar!!! Wat een mooi zalig feest en wat een madam!! Daar kunnen wij nog veel van leren.   
 19. Mijn man, onze hond en ik gingen twee nachten slapen in een yurt tijdens de zomer.  Ik vond dat heel fijn.  In februari gaan we terug naar de yurt.  Can’t wait!! 
 20. Ik leerde Katinka Michiels (www.katinkamichiels.be) kennen.  Ze bracht de chaos in mijn hoofd tot rust.  Zij tilde Un-fold op naar een ander level en ik ben nog maar pas begonnen met haar cursus.  
 21. De werkgever van mijn man organiseerde op hun jaarlijkse verjaardagsweekend een “I-care oldtimerrally”.  We kregen een ingewikkeld plannetje en werden, met de oldtimer, verwacht op verschillende plaatsen in het mooie Wallonië.  Met ons viertjes waren we een goed team en brachten de opdracht telkens tot een goed einde! 
 22. Ik startte mijn opleiding als breakthroughcoach.  Met deze technieken bereikte ik met een aantal klanten al heel snel mooie doorbraken.   Onbeschrijflijk hoe fijn dit is om hier als coach getuige van te zijn.  
 23. Na geproefd te hebben van Tony Robbins en UPW, deed ik dit nog een keertje over in het najaar, nu met mijn ventje!! Mooi, moeilijk, leerrijke momenten.  Kan niet wachten tot de volgende keer doorgaat!! 
 24. Onze aannemer startte met het plaatsen van een extra verdieping op ons huis.  De Un-fold-praktijkruimte werd geboren.  
 25. Ik ontmoette Thomas van www.outsidetheboxbelgium.com  via een online event.  Hij verkoopt een adventskalender.  Ik ontwikkelde een onlinecursus die ik gratis weggaf aan iedereen die zo’n adventskalender aankocht!! 
 26. Ik ging op weekend samen met mijn broer en zijn gezin.  Ik was heel blij, want ik kreeg veel aandacht van mijn grote broer!! 
 27. Rechtop in de wind.  Dat is het liedje (een heel oud liedje) dat ik zong als ik deze week op het dak stond in regen en wind.  Elke bouw of verbouwing brengt zorgjes en problemen mee.  Ook de bouw van Un-fold en de verbouwing van mezelf (neen, niet letterlijk, geen plastische chirurgie), figuurlijk dus.  En ik ben blijven recht staan!! Blijven doorgaan. 
 28. Ik heb veel gehuild.  Veel losgelaten. 
 29. Ik heb veel geleerd en ben mezelf constant blijven uitdagen.  
 30. Ik heb ervoor gezorgd dat ik van een wereld vol beperktheden en negatieve energie naar een upliftende omgeving ben gegaan, een wereld waar de mogelijkheden zich dagelijks aanbieden en waar kiezen niet verliezen is!!

Ik ben heel benieuwd wat voor leerrijke, interessante dingen die jij deed in 2021...
Let us know!! 


Helpt dit blog jou?
Je helpt mij door een reactie na te laten onder het blog of het gewoon gezellig te delen met andere warrior-vrouwen die dit nodig hebben.

Heb jij een vraag?
Dan maak ik er een blog over! contacteer me
Volg ook mijn YOUTUBE kanaal
 
Wil jij op 2 minuten tijd intuïtief knopen doorhaken? 

0 Comments

Leave a Comment