Gepassioneerd door numerologie en tekens
 Numerologie is de leer der getallen.  Er zullen hele mooie theorieën over te vinden zijn.   Zinnen die mooi verwoord zijn.   Voor mij was numerologie een thuiskomen.   Ik ben geen numeroloog, eerder een grote fan.  Ik zie vaak het magische nummer verschijnen en dan voel ik een opwinding in mezelf.   Ik word er gewoon blij van.  Het klopt voor mij.  
 

Het magische nummer voor mij 

Toen ik begon met mijn kleine stapjes de numerologie te verkennen, dan kwam ik uit op mijn levenspad.  Nummer 6.  Het staat voor familiegericht, balans zoeken, zorgend en koesterend zijn.  Het klopte en toch was het dat niet helemaal.  Het was niet passend voor mij.  Maar ik ging door en toen kwam ik er op uit dat je – wat je levenspadnummer betreft - bepaalde getallen niet verder hoeft op te tellen.   Ik kwam eigenlijk uit op 33.  Dat is een meestergetal en dan viel er veel op zijn plaats.  Numerologie is voor mij wat astrologie of een andere overtuiging/geloof betekent voor jou.   
 

Het magische nummer op je pad

Sindsdien ben ik altijd heel blij met die magische nummers op mijn pad.  Soms zijn er weken dat ik overal 17:17 zie.  Of 555.  Of 11:11.   Ik ga dan even kijken naar de betekenis.   Er zijn veel schillende sites.  Ik voel wat klopt.  Soms is het de ene site, soms de andere.  Het gaat voornamelijk over de specifieke energie waar jij op dat moment mee overkomt.  Bijvoorbeeld voor 11:11 vind ik op www.leerzaam.com volgende uitleg: 
Als je in het verleden fouten hebt gemaakt, is het nu tijd om de nieuwe fase in je leven te beginnen. Het is tijd om al je slechte gewoonten en slechte gedachten in het verleden achter te laten. Je moet niet bang zijn en uit je comfortzone stappen.
Het is tijd om nieuwe dingen te zien en nieuwe projecten in je leven te starten. Nu is het juiste moment om dat te doen, omdat alles wat je nu doet succesvol zal zijn.”
Ook op Pinterest zijn er toffe dingen te vinden.   Bijvoorbeeld: https://pin.it/5QJlgKR
Ik ben geen pro, wel gepassioneerd.  Dus als je mijn blogs leest en je ziet soms tussen haakjes staan.  (Oh wauw, het is juist 11:11).  Dan weet je vanwaar dat komt!!
Helpt dit blog jou?
Je helpt mij door een reactie na te laten onder het blog of het gewoon gezellig te delen met andere warrior-vrouwen die dit nodig hebben.

Heb jij een vraag?
Dan maak ik er een blog over! contacteer me
Volg ook mijn YOUTUBE kanaal
 
Wil jij op 2 minuten tijd intuïtief knopen doorhaken? 

0 Comments

Leave a Comment